Over ons

Over ons

Vragen of advies? Neem contact met ons op

Het ontstaan

Hendricks Transport is opgericht in 1999 door eigenaar Erik Hendricks uit Rijkevoort.

Na jarenlange werkzaamheden voor een baas uitgevoerd te hebben, besloot ik om in 1999 de stap te nemen en om voor mezelf te gaan beginnen. Ik ben toen begonnen met een enkele auto in het distributievervoer. Ik kijk met trots terug op de afgelopen periode waarin wij een gestage groei hebben doorgemaakt. Want momenteel, jaren later, zijn wij na heel wat ontwikkelingen uitgegroeid tot 10 trekkers met opleggers. Wij hebben bij Hendricks Transport 11 vaste medewerkers in dienst. Hiermee behoren wij nog steeds tot het segment van kleine transportbedrijven en dat is een bewuste keuze! Naar onze mening houd je namelijk op deze manier de juiste betrokkenheid met de klant.

Onze visie
Door bewust klein te blijven behouden wij naast betrokkenheid ook flexibiliteit. Bij ons heb je dus niet te maken met langdradige contacten. Geen tussenpersonen die je van het kastje naar de muur sturen, maar korte contacten en snelle handelingen. Elke uitdaging is voor ons bespreekbaar en wij zetten ons altijd optimaal in voor onze klant.

Bij Hendricks Transport werken uitsluitend mannen van het woord, bij ons geldt afspraak is afspraak. Wij kennen al onze medewerkers uiteraard hoogstpersoonlijk en kunnen van hen op aan. Zij beschikken ieder over een geruime dosis ervaring en zijn daarom breed inzetbaar. Bovendien zijn al onze chauffeurs uitstekend in Nederlands zowel in woord als geschrift. Want communicatie is een belangrijk onderdeel bij een goed contact met de klant.

Want juist in de Transport is het niet stilstaan, maar doorgaan!

Bezoek ons:

Graafseweg 25
5831 AA Boxmeer

Schuiven naar boven